El CAP de Malgrat de Mar, obert 24 hores

Amb l’arribada de l’època estiuenca, Malgrat de Mar és una de les localitats turístiques que pateix un augment significatiu de la seva població. Aquest fet comporta que alguns serveis hagin de reforçar-se. És el cas del Centre d’Atenció Primària (CAP), que a partir del dia 23 de juny amplia el seu horari. Així doncs, es recuperen les urgències nocturnes i, per tant, el centre estarà obert les 24 hores del dia. Aquest horari es mantindrà fins a mitjans de setembre.

L’obertura del CAP les 24 hores tot l’any és una continua reclamació de molts dels seus usuaris. En aquest aspecte, el regidor de Salut Comunitària, Jofre Serret, ha assegurat que s’ha previst sol·licitar en breu una reunió amb els nous responsables del departament de Salut de la Generalitat amb l’objectiu d’exposar-los “una revisió de les guàrdies per tal de valorar que es mantinguin obertes tot l’any”.