Reconeixement a esportistes malgratencs

festa esport 2017

imatge d’arxiu

Malgrat de Mar celebra aquest dissabte la Festa de l’Esport. Aquest 2018, l’esdeveniment arriba a la seva setena edició i tindrà lloc per tercer any consecutiu al camp de futbol, davant la plaça dels Jardins de la Solidaritat.
Al llarg de la jornada, la mainada tindrà l’oportunitat de conèixer de ben a prop una vintena d’entitats esportives locals i practicar diferents disciplines com, per exemple, patinatge, judo, bàsquet, tennis, hoquei…

La Festa de l’Esport tornarà a incloure l’acte de reconeixement a esportistes i equips del municipi. Un total de 75 el rebran públicament per haver destacat en les seves respectives modalitats durant la darrera temporada esportiva.

La festa esportiva de l’any passat va comptar amb la participació de mig miler de nenes i nens. L’activitat va rebre una molt bona valoració per part de les entitats col·laboradores.