L’ampliació del CAP pren forma

CAP Malgrat El govern català ha adjudicat la redacció del projecte d’ampliació del Centre d’Atenció Primària de Malgrat de Mar. L’encàrrec té un cost d’uns 200.000 euros i l’empresa encarregada l’haurà de lliurar a finals d’any.
La redacció del projecte està previst que inclogui l’eliminació del barracó de pediatria, així com la construcció d’una nova planta a l’edifici. Es tracta de millores estructurals que anirien lligades a la possibilitat d’oferir més serveis als usuaris del CAP.

Es dona el cas que des del consistori malgratenc es va anunciar que les obres d’ampliació de les instal·lacions començarien a mitjans d’aquest 2018. Uns treballs que finalment no han començat degut la intervenció de les finances catalanes per part de l’Estat espanyol, segons va argumentar el govern municipal.

Anuncis