Allotjament per a ratpenats

caixes niu ratpenats

Al llarg dels darrers dies han aparegut unes menudes caixes de fusta penjades als arbres. Es troben repartides en punts estratègics del municipi com els parcs de Can Campassol i Francesc Macià, la zona de conreu del Pla de Grau i al voltant del riu La Tordera.
Aquesta acció forma part d’un projecte educatiu que ha posat en marxa un grup d’escolars de Malgrat de Mar. Les caixes de fusta serviran per allotjar-hi famílies de ratpenats. Els detalls de la iniciativa es donaran a conèixer un cop s’hagin instal·lat la resta de les caixes niu, segons s’ha assegurat des del consistori.

En d’altres localitats, aquest tipus de caixes niu s’han col·locat en espais públics amb la finalitat de fomentar-hi la presència de ratpenats, una espècie que habitualment s’usa per a regular la població dels molestos mosquits, entre d’altres plagues.

Anuncis