Millores a la plaça de Can Mercader

plaça can mercader El rentat de cara a la plaça Pere III, al barri de Can Mercader de Malgrat de Mar, podria convertir-se en una realitat ben aviat. La remodelació d’aquest espai públic és una llarga demanda del veïnat, que fa temps hi reclama millores. Inicialment, el projecte de reforma de la plaça consistiria en la instal·lació de nous bancs, elements de joc per a la mainada i la creació de zones enjardinades, tal i com ja va avançar elmalgratenc.cat. Es tracta d’un espai necessitat d’una “millora integral”, ha reconegut la portaveu del govern local. Neus Serra ha indicat que abans de tirar endavant la reforma, però, caldria revisar el projecte que hi ha ara mateix damunt la taula. En aquest aspecte, Serra ha assenyalat la possibilitat d’introduir-hi un pas que travessi en diagonal la plaça amb l’objectiu de facilitar la mobilitat de les persones.

La remodelació de la plaça de Can Mercader es pagaria amb una subvenció que la Diputació de Barcelona ha atorgat al consistori malgratenc. Els diners, uns 333.000 euros, també permetrien la millora d’altres zones del municipi com les places Maristany i Fèlix Cardona. A més, possibilitarien la creació d’una rotonda a la cruïlla entre les avingudes del Carme i Mediterrània. La mesura ajudaria a millorar la circulació en aquest punt, sovint conflictiu.

Anuncis