Mobilització contra el “poder opressor”

“No hi ha fet delictiu, per tant la causa s’ha d’arxivar”. Així de contundent s’ha mostrat l’advocada que porta la defensa d’un dels encausats pels talls de l’AP7 i la N-II, durant les jornades de protesta del mes de març. L’activista malgratenc està citat a declarar aquest divendres als jutjats de Figueres. El jove està acusat de desobediència greu i desordres públics.

“Aquesta lluita és absolutament de tots. La llibertat només pot ser real quan és col·lectiva i compartida.”

Davant aquesta situació -fruit d’un “poder opressor i una injustícia espanyola”-, des del Comitè de Defensa per la República de Malgrat de Mar s’ha fet una crida a la mobilització. En aquest sentit, s’ha demanat traslladar el el màxim suport a l’activista malgratenc, llançant la proposta d’acompanyar-lo fins les portes mateix del jutjat on ha de prestar declaració. “És important que ens mantinguem units i unides en aquests moments d’incertesa. I, sobretot, no podem oblidar que aquesta lluita és absolutament de tots. La llibertat només pot ser real quan és col·lectiva i compartida”, s’ha manifestat des del CDR local.

Es dona la circumstància, que el dia 3 de juliol el jove malgratenc haurà de tornar a declarar davant el jutge. En aquesta ocasió per les protestes al Parlament el dia 30 de gener. De fet, dos són els activistes locals que s’hauran de presentar a la Ciutat de la Justícia. Ambdós acusats de desobediència greu, desordres públics i lesions contra l’autoritat. En aquest cas, des del CDR també es demana que rebin tot el recolzament possible.

baner La Troca 20062018

c. Indústria, 69 Malgrat de Mar – t. 683 308 341 – info@latroca.info

Anuncis