Cau una banda de lladres

pexels-photo-532001 Estaven perfectament organitzats. Cada membre del grup s’encarregava d’una funció concreta. Actuaven a hotels, disfressats de turistes per passar desapercebuts. Mentre uns distreien la víctima, els altres li pispaven les pertinences i diners. Els darrers mesos van cometre un total de 6 robatoris. Després d’una llarga i minuciosa operació policial, les càmeres de vigilància instal·lades en un hotel de Malgrat de Mar van facilitar la seva detenció.

Els tres membres d’aquest grup criminal van ser atrapats per la policia el passat 20 de juny, a Cornellà de Llobregat. Es tracta de dos homes i una dona, de nacionalitat cubana i peruana. Els lladres, que acumulen una setantena de delictes per fets similars, van passar a disposició del jutge, que va decretar llibertat amb càrrecs.

Segons els Mossos d’Esquadra, que és qui porta el cas, no es descarten més detencions en breu.

Anuncis