Més art, més fiSSures

e530ee_8650fdc3bbcc4ce78c4768275aaa81a0~mv2_d_1600_1200_s_2

foto: “Síndrome” – Imprevist teatre

Palafolls afronta un cap de setmana farcit d’activitats dedicades a l’art. Ni haurà per a tots els gustos: circ, dansa, teatre, exposicions, titelles, audiovisuals, música i clown entre d’altres. En tots els casos, es tracta de propostes que formen part de la cinquena edició del fiSSures, la Mostra d’Art Multidisciplinar que s’organitza des de l’Ajuntament de Palafolls. En concret, l’àrea de Cultura.
Tal i com ja és habitual, les diferents ofertes culturals es desenvoluparan tant a espais a l’aire lliure com a equipaments municipals. En aquest sentit, la porxada del Casal d’Avis, el MID, el Teatre, el Fòrum Palatiolo, la Masia Can Florenci i el Palauet cobraran vida per acollir el gruix més important dels actes del fiSSures d’enguany.
El tret de sortida del festival multidisciplinar el donarà un espectacle de titelles, serà aquest dissabte dia 30 de juny a les 11.30 h. Clourà el fiSSures un concert, diumenge 1 de juliol a les 22 h.

Amb aquest nou fiSSures, Palafolls busca “repetir les sinergies aconseguides les edicions passades amb els seus ciutadans i turistes culturals, ambdós captivats de les possibilitats de consumir cultura des de la proximitat així com consolidar-se en el panorama artístic multidisciplinar de l’àmbit català, estatal i europeu”.

Podeu seguir el programa d’activitats fent clic aquí

baner fiSSures.1

Anuncis