Boicot al banc

tancament banc L’anunci de tancament de la sucursal bancària a l’avinguda Mediterrània no ha estat ben rebut per l’Associació de Veïns Llevant de Malgrat de Mar. Representants de l’entitat veïnal han expressat -a través d’un comunicat- el seu malestar davant el que consideren una mesura injusta, ja que la clausura de les oficines perjudica bona part dels clients que l’entitat bancària té al barri, sobretot la gent gran.
L’associació ha traslladat la queixa al director de l’entitat financera al municipi, que ha defensat el tancament al·legant que s’ha dut a terme “davant les necessitats que exigeix la normativa d’adaptació europea”, han assegurat els membres de l’AVLMM.

Davant aquesta situació, que entomen com definitiva, des de l’associació veïnal fan una crida al boicot. En aquest sentit, proposen als veïns de Malgrat Nord que disposin de compte corrent a l’entitat bancària que efectuïn un canvi i traslladin els seus diners a una altra.

Aquesta acció se suma a la que ja es va posar en marxa fa unes setmanes, on un grup de veïnes està recollint firmes demanant la reobertura de la sucursal bancària de l’avinguda Mediterrània.

Anuncis