Citats per defensar la llibertat

IMG-20180703-WA0002

foto cedida

9 persones han estat citades a declarar per la mobilització pacífica que va tenir lloc el dia 30 de gener al parc de la Ciutadella de Barcelona, davant el Parlament de Catalunya. D’aquestes persones, dues són veïns de Malgrat de Mar. Es tracta de dos joves activistes, en Ramon i en Sergi, que s’han hagut de desplaçar aquest dimarts al matí fins la Ciutat de la Justícia per prestar declaració pels fets esmentats.

Durant la jornada, els encausats han rebut el suport de nombroses persones i col·lectius, que s’han aplegat davant les portes del jutjat per mostrar-los que “no estan sols” enfront el que consideren una acusació construïda en base a mentides.

En Sergi i en Ramon van ser detinguts per la policia a les portes de casa seva el dia 10 d’abril, a Malgrat de Mar. Ambdós, membres del col·lectiu La Forja Alt Maresme, havien participat en la concentració pacífica -convocada pels CDR- al parc de la Ciutadella el passat 30 de gener. La policia acusa els dos joves d’un delicte de desobediència, atemptat i lesions a l’autoritat. Unes acusacions que els dos joves sempre han negat.

Anuncis