Demanen la tala d’una trentena d’arbres

L’illa ubicada entre l’avinguda del Carme i el Camí del Pla ha revifat la polèmica. Veïns del barri es queixen de l’estat de brutícia en què es troba, en bona part generat per les flors de la trentena d’arbres que hi ha plantats fa uns 18 anys. La flor dels anomenats Tipuanes neguen la zona, embruten els cotxes, embussen els embornals i es colen a les cases. Tot plegat, diuen, els causa molèsties. És per això, que alguns exigeixen un servei de neteja més efectiu. D’altres, uns pocs, han anat més enllà i en demanen la seva tala.
Des del consistori s’ha reconegut la situació i la demanda per part de ciutadans de la tala d’aquests arbres. Per tal d’aplacar els ànims, aquest dimarts s’ha intensificat la neteja a l’illa d’arbres. Una actuació, però, que no ha convençut als afectats, que continuen reclamant una solució definitiva.

Anuncis