Dos detinguts per robar a turistes

Al llarg de les darreres nits, dos individus s’han dedicat a robar a turistes a la zona del Passeig Marítim de Malgrat de Mar. En tots els casos, les víctimes han estat persones de nacionalitat russa. Tot i tractar-se de robatoris amb violència, sortosament no s’ha hagut de lamentar danys personals de consideració. Els lladres utilitzaven el mètode de l’estrebada per endur-se’ls-hi la cartera. En un d’aquests robatoris s’ha pogut prendre la matrícula del vehicle en què es desplaçaven. La descripció física dels lladres per part de les víctimes també ha estat clau per a poder identificar-los.
Aquest divendres al matí, la Policia Local de Malgrat de Mar els ha enxampat. Les càmeres de vigilància ubicades a l’entrada del municipi han detectat el vehicle sospitós. Immediatament, agents del cos s’han mobilitzat. La policia ha aturat el cotxe a l’avinguda dels Països Catalans. La identificació dels lladres ha resultat positiva i se’ls ha detingut a l’acte. En l’interior del vehicle encara hi duien algunes de les pertinences robades als turistes.
Els detinguts són dos vells coneguts de la policia, ja que acumulen diversos delictes per fets similars. Un dels lladres és veí del municipi.