Mares del Cubí reclamen una 2a línia a primària

escola Marià Cubí El curs de segon de primària de l’escola pública Marià Cubí necessita una segona línia. Així ho reclama un grup de mares d’alumnes del centre educatiu de Malgrat de Mar. La seva sol·licitud es basa en l’augment de la demanda de places que s’hi ha produït de cara al pròxim curs escolar, que és de 29 alumnes més 3 en llista d’espera. Les demandants han sol·licitat al departament d’Educació de la Generalitat l’obertura d’aquesta segona línia, argumentant que fer-ho milloraria l’educació i atenció dels professors envers les nenes i nens. En cas contrari, asseguren, “hi ha mares que es plantegen canviar d’escola”.

Per reforçar la seva demanda també han traslladat la petició al govern local, des d’on se’ls ha expressat que rebran el suport necessari. En aquest sentit, la regidora d’Educació, Núria Casajuana, ha manifestat que està en contacte amb la responsable territorial del departament d’Educació, qui li hauria indicat que inicialment la demanda reuneix les condicions necessàries per tirar-la endavant. “Si el departament no dona resposta, o ho fa negativament, en el pròxim plenari municipal el govern presentarà una proposta per instar a Educació que s’obri aquesta segona línia”, ha assenyalat la regidora.

El darrers dies, aquest grup de mares ha posat en marxa una recollida de firmes a través de la plataforma change.org amb l’objectiu de seguir fent extensiva la seva demanda i ampliar el suport de la seva iniciativa.