Més pressió al banc

banc malgrat nord Veïnes i veïns de Malgrat Nord han recollit més de 400 firmes en contra del tancament de les oficines de l’entitat bancària que hi havia al barri, ubicada fins el mes d’abril a l’avinguda Mediterrània. Els impulsors consideren, per tant, que la seva iniciativa els avala suficientment per sol·licitar-ne la reobertura. En aquest sentit, presentaran una moció en el pròxim ple municipal -el dia 19 de juliol- buscant el recolzament dels partits polítics locals. La proposta inclou instar a l’entitat financera el “desenvolupament d’un projecte a través de l’obra social dirigit al col·lectiu de persones més vulnerables del barri”. Els demandants també reclamen una reunió entre responsables del banc, membres del consistori i el veïnat per tal de debatre la problemàtica que ha suposat el tancament de la sucursal financera.