Un malgratenc, al campionat estatal de gimnàstica artística

Èric Terres

foto cedida

Al llarg d’aquesta setmana, entre els dies 8 i 15 de juliol, es disputa a Guadalajara el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística. Es tracta d’una de les competicions més rellevants en aquest àmbit a nivell estatal, on hi participen seleccions, clubs i atletes a títol individual.

El malgratenc Èric Terrés, de 13 anys d’edat, forma part del grup de gimnastes que intentarà fer-se amb el primer lloc del pòdium. L’exhibició de Terrés tindrà lloc aquest divendres dia 13 en la categoria nivell 7 GAM. Per a l’atleta malgratenc, aquest campionat significa un pas important en la seva trajectòria esportiva, ja que haurà d’enfrontar-se a rivals d’alt nivell.

Èric Terrés és gimnasta des dels 7 anys i dedica 3 hores diàries a la seva pràctica. En els seus inicis va formar part del Club Gimnàstic Mataró. Actualment, pertany a l’equip d’atletes del Salt Gimnàstic Club amb qui ha assolit nombrosos èxits esportius.

Anuncis