Més avinguda i una nova rotonda

av. Mediterrània

Aquesta setmana, el govern municipal ha aprovat el projecte d’obertura de l’avinguda Mediterrània. L’actuació permetrà la connexió amb el carrer Sant Elm i facilitarà la mobilitat dels vehicles al municipi.
El projecte d’obertura tot just es troba en fase de licitació. És a dir, el consistori ofereix un preu inicial d’1.578.000 d’euros aproximadament per fer les obres. Serà l’empresa que compleixi els requisits que es demanen a qui se li adjudicaran. La voluntat del govern malgratenc és que comencin abans d’acabar l’any.

L’obertura de l’avinguda Mediterrània ja estava contemplada en el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de l’any 2005. Un fet que ha servit els grups a l’oposició per criticar el quadripartit, qualificant l’acció de l’actual govern de “continuista”.

Relacionat amb la mobilitat a Malgrat de Mar, també s’ha aprovat de manera inicial la construcció d’una rotonda. Precisament, estarà ubicada entre el Camí del Pla i les avingudes Mediterrània i Carme. La iniciativa dona resposta a una demanda del veïnat de la zona, que en diverses ocasions ha mostrat la seva preocupació pel perill que suposa aquest punt del carrer, sovint conflictiu ja que molts conductors no cedeixen el pas quan els toca.

promo accés gratuït