La policia frustra un robatori

policia Aquest dijous al matí, la Policia Local de Malgrat de Mar ha detingut 4 individus quan es disposaven a cometre un robatori. Els fets han ocorregut quan les càmeres de vigilància han facilitat la detecció d’un vehicle sospitós que rondava pel municipi. Després que saltessin totes les alarmes a través del dispositiu de control, agents de la policia l’han aturat al carrer Guillem de Palafolls. A l’interior del cotxe hi viatjaven 3 homes i una dona, sospitosos de ser els autors d’un robatori amb arma de foc en una vivenda a Llagostera poques hores abans. Un fet que s’ha confirmat durant el registre del vehicle, ja que la policia hi ha trobat diversos objectes tecnològics relacionats. Els agents també els hi han requisat una arma de foc simulada, així com diversos grams de marihuana.

Des de la Policia Local de Malgrat de Mar s’ha indicat que la detenció ha permès frustrar un robatori al municipi, ja que tot apunta que aquesta era la intenció que tenien els 4 individus atrapats pràcticament in fraganti.