Empestats, l’èxit no afluixa

cua empestats

L’escena s’ha repetit un any més. Aquest dissabte a la tarda, desenes de persones s’han aplegat a les portes del Centre Cultural per fer-se amb alguna de les 550 entrades que es posaven a la venda per veure la Festa dels Empestats d’enguany. Algunes d’aquestes persones hi han estat fent cua des de les 14 h. És a dir, 4 hores abans que s’obrís la taquilla. Un fet que certifica l’èxit de l’espectacle que rememora què va passar a Malgrat de Mar durant la pesta bubònica del segle XVII.

A través del seu perfil a les xarxes socials, l’organització ha agraït la paciència que han tingut tots aquells que han hagut de suportar l’espera. També s’ha assenyalat l’ajuda rebuda per part dels voluntaris que han contribuït a fer possible les inscripcions.
L’organització dels Empestats ha assegurat que “tothom ha aconseguit entrada i ha pogut triar hora de visita”. De manera excepcional, segons s’ha indicat, per a l’edició d’aquest 2018 es posarà a la venda un nou paquet d’entrades. Serà per al grup de persones que formi part de la visita programada a mitjanit. L’hora i dia de venda d’aquestes entrades encara està per determinar.

La Festa dels Empestats se celebrarà el dia 4 d’agost.

Més de 100 persones fan possible la dramatització de l’acurat relat sobre l’epidèmia de pesta que va assotar Malgrat de Mar el segle XVII. Es recrea a peu de carrer i edificis públics, explicant com ho van viure i patir les malgratenques i malgratencs.

promo accés gratuït 2