50 anys de servei a la comunitat

C1-2-jardineria3

foto: Aspronis

Aquest divendres dia 20 de juliol, la Fundació Aspronis celebra un acte dedicat als 50 anys de la seva existència. La jornada festiva tindrà lloc a la Plaça dels Dies Feiners de Blanes, començarà a les 19.30 h. Màgia per a grans i petits i un concert embolcallaran l’acte commemoratiu de l’aniversari de la fundació.

La Fundació Aspronis va néixer fruit de la necessitat d’un col·lectiu de famílies amb filles i fills amb discapacitat intel·lectual. El treball i la tenacitat de molts va permetre posar en marxa la tasca que fins avui continua desenvolupant l’entitat. Els seus objectius se centren en l’inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca de la Selva i el nord del Maresme.

Recentment, s’ha posat en marxa una campanya d’adhesions entre organismes públics i privats per tal de sol·licitar la Creu de Sant Jordi per a la fundació.

Per saber més, clic aquí