Segona línia a 2n de Primària

Segons ha pogut saber elmalgratenc.cat de fonts oficials, 2n de Primària de l’escola pública Marià Cubí de Malgrat de Mar tindrà una segona línia de cara al pròxim curs escolar. La resposta del departament d’Educació, doncs, dona compliment a la demanda efectuada per un grup de mares del centre educatiu, que al llarg de les darreres setmanes havien endegat una campanya de suport i una recollida de firmes per l’obertura d’aquesta segona línia.

La reclamació d’aquest grup de mares es fonamentava en l’augment de la demanda de places que s’ha produït per aquest curs, que és de 29 alumnes més 3 en llista d’espera. Les demandants argumentaven també que l’obertura de la segona línia implicaria una millora en l’educació i atenció dels professors envers les nenes i nens.

La iniciativa havia rebut recolzament per part del govern local, que s’havia compromès traslladar la petició a la Generalitat en cas que no prosperés.

Anuncis