El concurs del servei de menjador queda desert

menjador escolar

menjador de l’escola Montserrat

El passat mes de juny, el consistori malgratenc licitava el servei de menjador per a l’escola pública Montserrat i la llar d’infants Els Fesolets. Una acció encaminada a millorar la qualitat del que s’ha estat oferint fins el moment.
El concurs, però, ha quedat desert. És a dir, no s’hi ha presentat cap empresa interessada. Des del govern s’ha assenyalat que aquesta circumstància no farà, en cap moment, que es deixi sense servei de menjador a les escoles. En aquest sentit, la regidora d’Educació, Núria Casajuana, ha indicat que es garantirà a través d’una contractació menor. “La regidoria ja treballa en el redactat d’un nou plec de clàusules que faciliti la participació de les empreses conscienciades al concurs”, ha assegurat.

Educació aposta per un nou i millor model de servei de menjador dels centres educatius públics de Malgrat de Mar. La intenció es garantir “aliments de qualitat amb paràmetres de proximitat i ecologia, així com també la qualitat del servei pedagògic dels monitors del servei de menjador”.

Anuncis