Remodelaran la plaça Catalunya

tobogan La plaça Catalunya de Malgrat de Mar es remodelarà. Inicialment, el projecte preveu delimitar l’espai en tres zones clarament diferenciades. En aquest sentit, n’hi haurà una destinada a la mainada, una altra al descans dels usuaris i la darrera fa referència al local de restauració que hi ha a tocar la plaça.
Els canvis previstos afecten especialment a l’espai de jocs infantils. S’hi vol eixamplar i renovar el tancat de fusta, ampliar la zona de joc amb ull de perdiu, posar-hi gronxadors adaptats, així com substituir les papereres i bancs per uns de nous.
El cost dels treballs de remodelació és d’uns 50.000 euros i començaran al llarg dels pròxims mesos, segons s’ha assegurat des del consistori.

El projecte de millora de la plaça Catalunya és una de les 4 propostes sorgides del procés del primer pressupost participatiu que s’ha endegat al municipi.
Al costat d’aquesta, doncs, se n’han seleccionat 3 més, que són: la millora de diverses voreres en mal estat, la remodelació de la plaça de Ca l’Arnau i la col·locació de panells informatius en aquells edificis que formen part del patrimoni local.

Anuncis