Queixes pel soroll de la màquina de netejar carrers

neteja-carrers Veïnes i veïns del centre s’han queixat pel soroll i l’horari del servei de neteja de carrers. En concret, de les molèsties derivades de la màquina que s’usa per fer les tasques diàries, habitualment a primera hora del matí. A molts els desperta i han demanat reiteradament una solució.
Des del govern local se’ls ha indicat que l’horari de neteja ja s’ha retardat mitja hora, però que és pràcticament inamovible. “S’ha de procurar fer abans que circuli gent al carrer”, ha puntualitzat la regidora Mireia Castellà. En el cas de la plaça Anselm Clavé -un dels punts que genera més conflicte-, la màquina escombradora hi ha de passar abans que els locals de restauració ubicats en aquest espai despleguin les seves taules i cadires, ha assenyalat Castellà.

Els afectats han pogut traslladar la seva queixa a membres del govern aquest divendres al vespre, durant una trobada a la biblioteca municipal. En el decurs de la sessió entre el veïnat del centre i polítics també han sorgit altres demandes com, per exemple, la necessitat d’un projecte de rehabilitació del casc antic, la neteja de les pintades en immobles privats, la millora de la plaça de Ca l’Arnau i la problemàtica al voltant dels edificis abandonats i ocupats.