Detenen 3 lladres especialitzats en estrebades

Malgrat de Mar continua rendibilitzant les càmeres de videovigilància instal·lades en punts estratègics del municipi, ubicades bàsicament en les principals vies d’entrada i sortida de la població. Una vegada més, el dispositiu de control ha servit per facilitar la feina a la policia, que ha atrapat 3 individus buscats per ser els autors de diversos robatoris amb violència.

Aquest dijous al migdia, les càmeres han detectat un vehicle amb matrícula italiana sospitós d’haver-se usat en diferents delictes. La Policia Local ha aturat el cotxe a la zona turística. En concret, a la plaça de l’Àncora. Els agents han identificat els seus ocupants i han escorcollat el vehicle. Immediatament han comprovat que es tractava de tres lladres especialitzats en estrebades, comeses en diferents localitats de la comarca. La Policia Local els ha detingut i lliurat poc després als Mossos d’Esquadra.