Mònica Pera, autora del cartell de festa major

Mònica Pera - cartell
La malgratenca Mònica Pera fa més de 20 anys que es dedica professionalment al disseny gràfic. Enguany ha rebut l’encàrrec d’elaborar el programa i el cartell de la festa major de Malgrat de Mar Sant Roc 2018. “Ha suposat una il·lusió. Realment ha estat fàcil. M’han posat les coses molt planeres i de seguida els va agradar el que els vaig proposar”, ha assegurat la dissenyadora local.

El treball de Pera està inspirat en “els colors blaus del mar, el verd de la natura, els colors magentes de l’amor i la passió i el taronja, que simbolitza la creativitat que s’ha de tenir per preparar la festa major”. Segons la dissenyadora, “tenia ben clar des del principi que volia fer una cosa molt colorista, fresca i alegre representant l’estiu i la festa major”. En el seu disseny, l’autora hi fa destacar pel damunt de tot la R de Sant Roc, “volia que hi sortís, que fos molt dinàmica per reproduir el non stop que es viu en plena festa major degut al volum d’activitats en què s’hi pot participar. És per això que l’he embolcallat de cercles”, ha detallat Mònica Pera. El cartell també inclou icones representatives de les festes del municipi com els gegants, havaneres, castellers, xeringada o la fira.

Les activitats de la festa major Sant Roc 2018 s’inicien el dia 10 d’agost.