La platja, últim refugi

platja

La calor i la xafogor s’han intensificat els darrers dies. Els experts ja parlen d’una onada de calor que podria allargar-se fins ben entrada la pròxima setmana. Les altes temperatures, de fins a 35 graus en molts punts del litoral, continuaran enfilant-se.

Aquesta situació fa que moltes persones es llencin a buscar un lloc on aixoplugar-se de les altes temperatures. A Malgrat de Mar, es compten per centenars els qui converteixen la platja en l’últim refugi per fer front a aquestes condicions. De banyistes se’n poden veure pràcticament a totes hores: de bon matí, migdia, tarda i fins i tot de nit. N’hi ha que s’hi estan només una estona, amb el temps just de refrescar-se. D’altres perllonguen tant com poden la seva estada en algun racó dels gairebé 4,5 quilòmetres de platja de què disposa el municipi.