Per la festa major, amb bicicleta

Los Chivos Malgrat de Mar es prepara per rebre les activitats de la festa major Sant Roc 2018. Els actes dissenyats per a la mainada prenen una rellevància especial, ja que n’hi haurà pràcticament cada dia. Concerts i espectacles de tot tipus en són alguns.
Una de les novetats destacades per al públic més petit de la casa és la que tindrà lloc el dia 19 d’agost. Es tracta de la primera pedalada infantil, organitzada per l’associació ciclista BTT Los Chivos. L’activitat pretén fomentar l’ús de la bicicleta entre els ciutadans i paral·lelament donar a conèixer l’entitat. A més “és una bona manera de col·laborar amb la festa major de Malgrat de Mar”, ha indicat el president de l’entitat esportiva local Joaquim Murillo. Pel que fa a les expectatives de participació que hi tenen dipositades, Murillo confia en què la pedalada “tingui un bon aplec, que vingui prou gent i que s’ho passin bé”.

La primera pedalada infantil és una activitat de caire familiar on tothom hi podrà participar. Tindrà un circuit de fàcil recorregut: se sortirà del parc de Can Campassol a les 10 h, seguint el carrer Sant Esteve, l’avinguda Bon Pastor, carrer del Carme, Camí del Pla fins a la cooperativa de pagesos, Camí de la Pomereda amb arribada a la plaça Xesco Boix, on hi haurà el final de festa. Els participants hauran de dur casc, de manera obligatòria. Els menors de 14 anys d’edat que hi participin caldrà que vagin acompanyats d’un adult.

Per a participar a la pedalada cal inscriure’s prèviament. L’entitat ciclista tindrà parada a la plaça de l’Església els dies 10 i 14 d’agost.

promo accés gratuït 2