Una fama estroncada

13315556_1714825605471884_2569441707583845669_n

foto: La Mar Bonica

Un popular i concorregut restaurant de Malgrat de Mar, ubicat a l’avinguda dels Pins, ha hagut de tancar les seves portes aquesta temporada. El motiu no és un altre que els diversos tràmits administratius que se’ls ha requerit complir des de l’ajuntament per a mantenir l’activitat, segons han fet constar en el seu perfil oficial a les xarxes socials els responsables de l’espai.
La clausura s’ha produït davant la sorpresa dels clients habituals, que s’han trobat amb les portes del local de restauració tancades de bat a bat i embolcallades amb un precinte policial. Precisament aquest fet ha provocat nombroses i rocambolesques hipòtesis sobre els motius del tancament.

Per la seva banda, des del consistori malgratenc s’ha assenyalat que un canvi de llicència d’activitat, ara fa poc més d’un any, ha conduït finalment a l’obligada clausura de l’espai. Segons s’ha explicat, alguns aspectes del local no complien amb la normativa sanitària vigent. En aquest sentit, se’ls va sol·licitar canvis i obres per a poder seguir desenvolupant l’activitat que s’hi feia. Unes mesures que els responsables no han complert, s’ha assegurat. Després de diversos requeriments i sancions, i seguint el protocol corresponent en aquests casos, es va procedir al tancament del local. Tot i això, des del consistori es manté la possibilitat de permetre’n l’obertura si els seus responsables duent a terme els treballs de millora que exigeix la llei.

Es dona el cas, que el restaurant afectat darrerament havia agafat una volada important, degut a la seva participació en un conegut programa gastronòmic de la televisió pública catalana. Una fama, però, que s’ha vist estroncada.

promo accés gratuït 2

Anuncis