Torna a caure un tros de façana

façana barri antic 2

foto cedida

Aquest dijous al migdia, poc després de la una, s’ha desprès un tros de façana d’una casa ubicada al barri antic de Malgrat de Mar. En concret, es tracta d’un immoble que es troba a tocar la plaça Anselm Clavé.
Un home i un infant que sortien d’un establiment proper s’han endut un bon ensurt. La caiguda no ha afectat ningú però s’ha alertat Bombers i Policia Local, que s’han desplaçat fins el lloc dels fets per assegurar-se que no caigués cap més fragment.

Demanda d’un projecte de millora

Aquest incident s’ha de sumar a altres de similars característiques que han tingut lloc a la zona durant els últims mesos, com els que han ocorregut en un immoble del carrer de Mar, a l’edifici de La Barretina o en una comunitat de veïns del carrer Sant Antoni de Pàdua, així com l’ensorrament d’una antiga pensió al carrer Bellaire.
La situació ha despertat inquietud entre alguns veïns del barri, que darrerament han traslladat al govern local la necessitat d’un projecte integral per a millorar el nucli antic. Una iniciativa inexistent en l’actualitat, segons els va reconèixer el quadripartit.

Anuncis