Sense programa de festa major

programa Les activitats de la festa major Sant Roc 2018 a Malgrat de Mar ja han començat. Moltes són les veïnes i veïns, però, que encara no s’han assabentat de quina és la seva programació, ja que no han rebut el programa de mà que es reparteix casa per casa. De fet, aquesta és una problemàtica que s’arrossega des de fa molts anys amb la resta de publicacions municipals i que des del consistori malgratenc -indistintament de quin sigui el color polític que hi governi- no s’ha sabut posar-hi remei.
Darrerament, el malestar pel fet de no haver rebut el programa de festa major ha estat motiu de debat entre els partits polítics municipals. Durant l’últim plenari, des de l’oposició s’ha demanat explicacions al govern local, qui els ha respost que es tracta d’un problema amb l’empresa encarregada de fer-ne la distribució. El govern ha reconegut que es tracta d’una circumstància malauradament massa habitual i ha assegurat que demanarà a la distribuïdora les explicacions pertinents per les quals part dels 10.000 programes impresos no han arribat a les cases de moltes malgratenques i malgratencs. També s’ha volgut recordar que el programa de festa major es troba disponible en d’altres canals d’informació. A més, segons el govern, tècnics i regidors l’han estat dipositant personalment en les bústies de moltes cases que no l’havien rebut. L’argumentació no ha convençut el principal grup a l’oposició, que ha demanat al govern més autocrítica, responsabilitat i seriositat.

Anuncis