Aturen l’enderroc de Can Palomo

Can Palomo.2

El consistori malgratenc ha aturat temporalment l’enderroc de la finca de Can Palomo. Ho ha fet en espera del resultat de l’informe relacionat amb la possible catalogació de la masia que hi ha a l’interior del terrenys. La suspensió de la llicència d’enderroc ha prosperat amb el suport de l’equip de govern. El principal grup a l’oposició se n’ha desmarcat, ja que no hi està d’acord. Segons ha indicat, considera que la mesura presa pel quadripartit és “dràstica i precipitada”.
El propietari de Can Palomo vol enderrocar la masia i construir cases unifamiliars en aquests terrenys, que va adquirir el passat mes de juny per un preu que gira a l’entorn del milió d’euros. El consistori, però, ara vol que no es perdi l’immoble, que data de principis del segle XX. En aquest aspecte, es treballa per declarar-la patrimoni local.