Barraquetes: música, color i calor

barraquetes 2018 Aquest dilluns a la tarda, el pavelló Germans Margall ha servit d’escenari per a l’actuació de Dàmaris Gelabert. L’espectacle musical de la cantant, molt popular entre la mainada, ha format part dels tres concerts programats a Barraquetes. L’activitat, adreçada al públic familiar, ha aplegat al voltant de 1.300 persones.

Inicialment, la nova edició de Barraquetes s’havia de desenvolupar a la plaça Xesco Boix, a tocar de la platja. Davant la previsió de pluges, però, des del consistori malgratenc, s’havia pres la decisió de traslladar els concerts al pavelló. L’elecció de l’espai no ha agradat a tothom, ja que molts dels assistents s’han queixat per la calor que feia en l’interior del recinte. Aquest fet ha comportat que moltes famílies optessin per abandonar l’espectacle.
La previsió de pluja per aquest dilluns -una pluja que finalment no ha fet acte de presència- també ha conduït a la suspensió de la cercavila familiar que havia de recórrer diversos carrers del municipi.

Anuncis