3.000 persones la segona nit de Barraques

Di-Versiones

foto: M.F.

Aquesta passada nit de divendres, unes 3.000 persones -segons fonts oficials- s’han aplegat al recinte del festival musical de Barraques 2018. L’espectacle, emmarcat dins la programació d’activitats de la festa major d’estiu de Malgrat de Mar, ha estat protagonitzat bàsicament pel plat fort del cartell: l’orquestra Di-Versiones.
Al llarg de l’esdeveniment, la pluja ha fet acte de presència. Un fet que ha provocat que molts dels assistents decidissin replegar-se i abandonar el festival un cop finalitzada l’actuació del grup principal.
La segona nit de Barraques ha transcorregut sense haver de destacar cap incidència, segons s’ha assenyalat des de la Policia Local.

Unes 2.500 persones van assistir al festival musical durant la nit del dijous dia 16 d’agost. Barraques preveu una major assistència aquest dissabte. Serà amb l’espectacle de la Summer Moguda, que també se celebrarà a la platja, a la plaça Xesco Boix.