Can Palomeres, sense icona religiosa

nostra senyora de la paloma A finals d’aquest mes d’agost, Nostra Senyora de la Paloma abandonarà el barri de Can Palomeres de Malgrat de Mar i tornarà a mans del seu propietari. Així ho han assegurat des de l’associació veïnal, que al llarg dels darrers 25 anys ha vetllat per a mantenir viva i passejar la imatge d’aquesta emblemàtica icona religiosa.

Membres de l’entitat han atribuït la marxa de la figura a la manca de relleu generacional a l’associació. “Els més joves i la resta de veïns no s’hi volen implicar”, han indicat. Degut a això, diuen, la tradicional processó de Nostra Senyora de la Paloma no es repetirà l’any que ve pràcticament amb tota seguretat. Per tant, el passat dissabte 4 d’agost es va convertir en la darrera desfilada que la imatge va fer pels carrers del barri de Can Palomeres.

Anuncis