90 anys fent-la ballar

aplec El dia 13 d’octubre de 2018, l’Agrupació Sardanista La Barretina Vermella de Malgrat de Mar fa 90 anys. L’entitat ha previst celebrar aquest aniversari amb una exposició a la Capella de l’Antic Hospital, un concert de sardanes i un homenatge a totes les persones que han passat per l’agrupació al llarg de tots aquests anys.

Després de recordar que inicialment l’agrupació era una secció de la SCR La Barretina Vermella, la presidenta de la sardanista ha parlat del futur de l’agrupació. Montserrat Clapés ha assenyalat que el relleu generacional “és un problema que crec tenim la majoria d’entitats, costa molt arrencar a la gent de casa seva ja que estem molt ben acostumats”, ha assenyalat la presidenta de l’agrupació sardanista Montserrat Clapés. “Nosaltres de moment anem fent. Tenim molta gent al darrera que ens ajuda en moments puntuals, per tant no ens queixem”, ha puntualitzat Clapés.

Abans dels actes de celebració de l’aniversari n’hi haurà un altre, i de ben important. Es tracta de la 44 edició de l’Aplec de la Sardana. Serà el diumenge dia 7 d’octubre al parc Francesc Macià.