Pendent la ubicació de la pista polivalent

pista polivalent El govern quadripartit ha tret a concurs públic les obres de construcció d’una pista polivalent a Malgrat de Mar. Les noves instal·lacions municipals serviran per allotjar-hi actes esportius, socials i culturals. El cost de les obres és de 800.000 euros i hauran de realitzar-se en 4 mesos.
El projecte es va aprovar definitivament tot just fa dos dies -el 28 d’agost- per resolució d’alcaldia i a l’espera que la junta de govern local ho ratifiqui.

La licitació de les obres de construcció de la pista polivalent ha tirat endavant amb una qüestió pendent de resoldre’s: l’aprovació del “pla especial” que permetria ubicar-la en una parcel·la del carrer Josep Maria Folch i Torres, al costat del camp de futbol. Un fet podria retardar l’inici de les obres, segons han indicat fonts municipals.
Precisament, aquests terrenys on el govern local hi vol construir l’equipament han despertat dubtes entre l’oposició, des d’on s’ha demanat un estudi que determini un “solar alternatiu” a l’escollit inicialment.

La pista polivalent es construirà amb diners de la Diputació de Barcelona. En concret, a través de la subvenció de 800.000 euros que s’havia destinat en un principi a la compra de Can Palomo, una finca que el consistori ara vol catalogar.

Anuncis