Crema el magatzem d’una botiga

incendi st esteve

Aquest diumenge a les 9 h, veïns del carrer Sant Esteve de Malgrat de Mar han alertat d’un incendi que s’estava produint en una botiga de la zona comercial. En concret, el foc ha tingut lloc en el magatzem d’un local dedicat a la venda de bosses i complements, a l’alçada del número 69.
Fins el lloc dels fets s’hi han desplaçat un total de 8 dotacions de bombers, efectius de la Policia Local i serveis d’emergències mèdiques. Els bombers han treballat en l’extinció del foc fins que l’han donat per extingit. Com a conseqüència del fum causat per l’incendi, diversos habitatges han quedat afectats. Sortosament no s’ha hagut de lamentar danys personals. És a dir, ningú ha resultat ferit.
Fins el moment, es desconeixen les causes de l’origen de l’incendi.