Voreres “antipersones”

voreres 1

Des d’aquest diumenge al matí, al terra del carrer Llibertat hi llueix una pintada reivindicativa. Amb el lema “Perill! Voreres antipersones” es pretén denunciar novament el mal estat en què es troben les voreres d’aquest carrer i que dificulten el pas de les persones. L’excés de velocitat d’alguns vehicles quan circulen per aquesta via és una altra de les qüestions que els veïns també denuncien, ja que l’estretor de les voreres els posa contínuament en perill quan hi transiten.

Pendent el projecte de remodelació

El passat 2017, el veïnat del carrer Llibertat va decidir no pagar les contribucions especials que havien de servir per millorar alguns aspectes del barri, que incloïa el carrer Sant Elm i un tram de l’avinguda del Carme. Previ acord amb les veïnes i veïns, el consistori s’ha fet càrrec de la substitució dels serveis bàsics com la xarxa d’aigües i asfaltat. La resta, com la remodelació de les voreres, continua pendent.

Bona part dels veïns sempre s’han negat a fer front al pagament de les contribucions especials al·legant que la quantitat que els pertocava era excessiva.