1.200 euros en bodes

pexels-photo-265871

El consistori malgratenc ha recaptat un total de 1.200 euros per casar-se en espais o edificis de propietat municipal. Els diners corresponen als 8 casaments que hi ha hagut des del mes de gener fins ara. La sala de plens ha acollit 4 cerimònies, els jardins de Can Sala 3 i a la Capella de l’Antic Hospital se n’hi ha celebrat 1.

Des de principis d’any, Malgrat de Mar cobra una taxa de 150 euros per als casaments civils. La mesura afecta els enllaços matrimonials que se celebren en espais municipals com els jardins de Can Sala, el parc del Castell, la Capella de l’Antic Hospital i la sala de plens de l’ajuntament. En el seu moment, des del govern local es va justificar la nova taxa argumentant que la celebració d’aquests actes comporta despeses addicionals per al consistori que s’han de sufragar.

Segons ha indicat el regidor de l’àrea d’Hisenda, Ramir Roger, “els qui lloguen l’espai majoritàriament comenten que els sembla un preu raonable i que han trobat els espais ben condicionats per la celebració”.

Anuncis