Mig miler de malgratencs faran República

11-S-i-ara-que-postal-muda-png-1024x576

imatge: ANC

El pròxim dimarts dia 11 de setembre se celebra la Diada Nacional de Catalunya. A Barcelona es preveu el desenvolupament d’un dels actes més multitudinaris dels que s’organitzen arreu. La jornada estarà marcada novament pel seu caràcter reivindicatiu. Es tracta de la mobilització organitzada des de l’Assemblea Nacional Catalana, que enguany porta per nom “Fem la República catalana”. La concentració té com a objectiu seguir el camí del mandat expressat per la societat civil el dia 1 d’octubre.

Nombroses malgratenques i malgratencs s’han sumat a la iniciativa promoguda per l’ANC. En aquest sentit, des de la secció local s’ha estimat en mig miler el nombre de persones que es desplaçaran des de Malgrat de Mar per assistir a la mobilització a Barcelona. El mateix dia, un total de 6 autocars sortiran des de la plaça Germana Campos en direcció a la celebració, que molts ja s’han afanyat a qualificar d’històrica. Des de l’ANC Malgrat s’ha volgut subratllar l’increment de la participació local respecte la Diada del 2017.
Per altra banda, cal destacar també la presència d’aquelles persones que hi assistiran a títol personal, ja sigui en cotxe particular o mitjançant transport públic.

Anuncis