Les millores al Montserrat, in extremis

façana escola MOntserrat

Tot just aquest divendres al matí -a dos dies de l’inici del nou curs escolar-, es desmuntava la bastida que cobria l’escola Montserrat de Malgrat de Mar. L’empresa encarregada ha donat per finalitzats els treballs de rehabilitació que es feien al centre. Les millores han consistit principalment en reparar diferents elements de la construcció original, que amb els anys s’havien deteriorat i mostraven diverses patologies.
Durant els treballs s’ha tingut una cura especial en aquells aspectes relacionats amb la seguretat de l’estructura exterior de l’edifici. En aquest sentit, el canvi més notable i visible és el que ofereix la façana de l’escola.

Els treballs s’han dut a terme al llarg dels mesos d’estiu, aprofitant que el centre educatiu estava tancat degut a l’habitual període de vacances d’alumnes i professors. Les obres de millora, però, haurien d’haver finalitzat a finals del mes d’agost, segons es va anunciar inicialment. “Els dies de pluja ha comportat que els treballs s’endarrerissin. També s’ha donat una mica més de marge a l’empresa per poder acabar de polir alguns detalls”, s’ha dit des del govern.