Encesa de torxes per la independència

pexels-photo-1374891 Aquest dilluns dia 10 de setembre, a Malgrat de Mar se celebra la tercera Marxa de Torxes. L’acte, que neix per reclamar la independència de Catalunya, s’iniciarà amb una concentració al parc de Can Campassol al voltant de les 20.30 h.
La marxa començarà a les 21.30 h, immediatament després de l’encesa de les torxes. Acompanyats de la colla de grallers, els assistents recorreran els carrers Mar, Desclapers, Travessia del Mercat, Ollers, Girona, pujada del Castell i Ponent fins arribar al parc del Castell. Un cop allà, es dedicarà un minut de silenci a les persones independentistes empresonades per la seva ideologia política, així com per aquelles que es troben en situació d’exili forçós. Durant la concentració també es llegirà un manifest reivindicatiu i s’hissarà la bandera estelada a la torreta. L’acte finalitzarà amb el Cant dels Segadors, l’himne nacional de Catalunya.

Anuncis