En marxa els camins escolars

camins escolars Malgrat

Aquest dimecres, els camins escolars implantats a Malgrat de Mar passaran la primera prova de foc, tot just coincidint amb l’inici del nou curs. Al llarg de les darreres setmanes, s’ha acabat de polir-ne alguns aspectes com la instal·lació de pilones o senyals identificadors en alguns trams del trajecte.
El projecte es posa en marxa amb un munt d’incerteses planejant-hi pel damunt, ja que moltes famílies han expressat reiteradament la seva preocupació per alguns detalls del desplegament dels camins escolars. Moltes mares i pares han manifestat no haver obtingut la suficient informació sobre el funcionament concret de la iniciativa. En aquest sentit, tal i com ja s’ha anunciat en diverses ocasions, es duran a terme xerrades a les escoles per explicar-ho.

Els camins escolars han de facilitar i dotar de seguretat el trajecte diari fins l’escola als alumnes, que hi podran anar a peu o amb bicicleta.

Anuncis