Recullen els interessos de Malgrat Nord

Malgrat Nord set2018.1

Aquest dimarts dia 18 de setembre, les veïnes i veïns de Malgrat Nord tindran l’oportunitat de traslladar diverses demandes relacionades amb el barri. Per aquesta ocasió en concret, es recollirà informació sobre aquelles activitats lúdiques, esportives, culturals, artístiques i socials que podrien desenvolupar-se a la zona en un futur.
Al llarg del matí -entre les 10 h i les 13 h- s’instal·laran taules a peu de carrer a l’avinguda Mediterrània i la plaça Fèlix Cardona. Durant la jornada, dinamitzadors comunitaris i membres de les associacions veïnals seran els encarregats de rebre les opinions que els veïns els facin arribar.

L’activitat està coordinada des de la regidoria d’Habitatge i forma part d’un conjunt d’accions encaminades a “millorar i dinamitzar” Malgrat Nord. En aquest sentit, dijous dia 20 hi haurà una reunió amb les diferents associacions del barri i divendres 21 un taller dedicat a la gestió de les comunitats de propietaris.

Malgrat Nord.3

Anuncis