20 anys fent història

Cafè de Palafolls set.1

Enguany, El Cafè de Palafolls està de celebració. L’espai compleix 20 anys més d’història, amb Francesc Tresserras i Àngela Parraga al capdavant de la gerència d’un dels referents socials i culturals del municipi maresmenc.
Es van fer càrrec del local l’any 1998. Al llarg de 18 mesos van abocar-hi de ple els seus coneixements i experiència en el sector per a convertir El Cafè de Palafolls en un “espai de records i il·lusions”, on tothom s’hi sentís a gust. Les reformes van donar els seus fruits i el local va obrir les seves portes carregat de vida. Poc a poc, les vivències de tots i cadascun dels qui hi han passat en un moment o altre han deixat una petjada inesborrable aquests darrers 20 anys, fent possible el que és ara El Cafè de Palafolls.

El Cafè de Palafolls -i l’equip de persones que en formen part- és garant de l’activitat que es desenvolupa periòdicament a la localitat. En aquest sentit, l’espai s’involucra i organitza habitualment infinitat d’esdeveniments adreçats a tot tipus de públic, en especial el familiar. El Cafè de Palafolls també patrocina i col·labora equips esportius i entitats culturals, entre molts d’altres.

Tot plegat no és res més que un inici. Un llarg recorregut és el que porta i encara li queda al Cafè de Palafolls, que espera celebrar com a mínim 20 anys més al costat de tots els seus amics i clients.

Anuncis