Les entitats, protagonistes a Malgrat Nord

Malgrat Nord 3 Un total de 5 entitats locals es reuniran per conèixer les demandes de Malgrat Nord, que s’hauran recollit prèviament a través d’enquestes realitzades a peu de carrer al mateix veïnat.
Les associacions Veïns de Llevant, Immigrants de Malgrat, Eix Passada-Girona, Acció Solidària Colors i Veïns Malgrat Nord treballaran conjuntament les propostes expressades per les veïnes i veïns del barri. L’objectiu és tenir una base inicial per a implementar en un futur activitats a la zona. Abans, però, s’avaluarà quines d’aquestes propostes són les que tenen més possibilitats de dur-se a terme.
Un altre dels objectius destacats de la reunió és ancorar en el temps un espai comú que serveix d’eina de debat entre les entitats veïnals de Malgrat Nord.

La jornada de treball entre les entitats tindrà lloc al Centre Cívic. Serà aquest dijous dia 20 de setembre i començarà a les 18 h. La sessió estarà coordinada per una dinamitzadora, que facilitarà la feina i col·laboració entre els membres de les associacions assistents.

L’activitat forma part de les accions que s’estan desenvolupant aquests dies a Malgrat Nord per tal de dinamitzar i millorar el barri.

Malgrat Nord.3

Anuncis