Malgrat de Mar per al record

postals Malgrat

Elements i espais emblemàtics de Malgrat de Mar com el parc Francesc Macià, la Pilona, el Tricu-Tricu i l’església de Sant Nicolau s’han convertit en imatges de record per aquelles persones que visiten el municipi de manera ocasional. Es tracta d’un producte que defuig d’hàbits tan actuals com les fotografies realitzades amb el telèfon mòbil i busca recuperar l’esperit tradicional d’aquelles postals que molts viatgers enviaven als seus familiars i amics per deixar constància i sana enveja de les seves vacances.

Les postals presenten un disseny modern i senzill, realitzat per una empresa local, i se’n poden trobar a l’Estanc de la plaça de la Barretina. El seu artífex, Òscar Puignou, assegura que la idea original era oferir als visitants un producte clarament diferenciat dels clàssics souvenirs que es poden trobar a les botigues. De moment se n’han dissenyat i posat a la venda aquestes 4, però més endavant en vindran d’altres.

Anuncis