Imatges per no oblidar

A les portes del dia 1 d’octubre, a Malgrat de Mar ja comencen a perfilar-se definitivament les activitats per a commemorar els fets que envolten una jornada electoral que ha sacsejat la societat catalana al llarg del darrer any.
Sense anar més lluny, per aquest divendres dia 28 de setembre s’ha preparat la inauguració d’una exposició de fotografies on s’hi plasma alguns dels esdeveniments que van tenir lloc com manifestacions, protestes i actes protagonitzats per centenars de malgratenques i malgratencs. El recull d’imatges es podrà veure al Centre Cultural fins el 31 d’octubre.
L’activitat -organitzada pel CDR local- inclourà el sorteig d’una fotografia original de Jordi Borràs, fotoperiodista català destacat per la seva lluita contra el feixisme. A més, en l’espai dedicat a l’exposició hi haurà una “caixa de resistència” on els assistents hi podran fer la seva aportació econòmica, que servirà de suport econòmic per als joves malgratencs encausats pels fets del 30-G.

Ocupació de l’escola

L’escola pública Montserrat -col·legi electoral durant el referèndum- es convertirà en epicentre d’un reguitzell d’activitats que s’allargaran 3 dies. En concret el 28, 29 i 30. Les seves instal·lacions s’ocuparan per a desenvolupar-hi àpats populars, tallers, espectacles i cinema. La lectura d’un manifest reivindicatiu clourà els actes d’ocupació simbòlica del centre.

Anuncis