Refermen el compromís amb la república

republiquem malgrat

El govern de Malgrat de Mar ha refermat el seu compromís amb la república. El quadripartit, a instàncies de l’Associació de Municipis per la Independència, ha penjat una pancarta al balcó del consistori amb la llegenda “Republiquem”. Es tracta d’una campanya promoguda des de l’AMI on es ratifica el deute adquirit amb la societat arran els resultats obtinguts a través del referèndum celebrat el dia 1 d’octubre d’ara fa un any.
La pancarta s’ha penjat aquest dilluns al matí, poc abans de la concentració ciutadana que ha tingut lloc al migdia per commemorar la jornada electoral de l’1-O. Durant l’acte s’ha llegit el manifest que realça els valors democràtics que han de servir per a materialitzar la república catalana, així com la demanda de diàleg i pau. El document també convida als ajuntaments no adherits a l’AMI a sumar-se a la iniciativa.

Acció de provocació

Pràcticament a l’instant, el quadripartit ha hagut d’entomar les primeres crítiques per la col·locació de la pancarta. Diferents sectors s’han abraonat damunt el govern per mostrar la seva més enèrgica repulsa. De queixes se n’han sentit al carrer -en veu baixa-, i sobretot a les xarxes socials, on diversos ciutadans han considerat l’acció com un acte de provocació que trenca novament la convivència entre les malgratenques i malgratencs. A més, alguns han acusat el quadripartit de governar només per a uns quants.

Anuncis