Milloraran i eixamplaran voreres

vorera Blanch

tram de vorera al carrer Blanch

Ben aviat, començaran els treballs que permetran fer més accessibles algunes voreres de Malgrat de Mar. En concret, es renovarà el tram de vorera entre els carrers Sant Pere i Llibertat, ja que es troba en molt mal estat.
La vorera que uneix els carrers Blanch i Carme també es millorarà. En aquest cas s’eixamplarà. És un tram de vorera molt estret, on transitar-hi presenta certes dificultats per als vianants, que en moltes ocasions han de fer-ho per la calçada amb el conseqüent perill que això suposa.

El cost de les tasques de millora d’aquests trams de vorera és de 48.000 euros aproximadament. Es tracta d’una partida econòmica sorgida dels pressupostos participatius, un procés endegat per primera vegada al municipi.